top of page

Festa Major de la Creu Alta


Aquest cap de setmana ha estat la Festa Major de la Creu Alta i enguany he preparat unes lones per l’espectacular pregó que va tenir lloc a l’inici de la festa. Els principals protagonistes de l’acte han estat els més destacats aspectes de la Festa Major. He fet un Diari de la Creu Alta gegant de més de 2,5 metres d’alçada, de les pàgines del qual, en obrir-se dalt la tarima de la plaça de la Creu Alta, en sortiran els personatges que han estat cabdals de la Festa Major, com ara el trenet “El tallaret”, la cursa de carretons, els diables, els Llamps i Trons, etc.

Tot plegat, per celebrar haver aconseguit la nominació per part de la Generalitat de Catalunya de PATRIMONI FESTIU DE CATALUNYA!

Al darrere de la tarima també hi ha lluït una pancarta de 6 metres de llarg, il·lustrada amb dibuixos meus, trets del llibre Pinzellades de Festa Major, del Jaume Pont, i uns esquemes, també del cartell que anuncia la Festa Major d’enguany.

El conjunt ha fet molt d’efecte i, com no podria ser d’una altra manera, vaig anar al pregó amb la càmera fotogràfica per plasmar tot l’esdeveniment i poder-ho pujar al blog durant els propers dies!

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page