top of page

JOSEP UBIA // DIBUIXANT I PINTOR

Estic molt content de poder presentar aquest web, on s’apleguen les diferents àrees en les quals he treballat, sovint amb intensitat, al llarg de tota la meva carrera professional, que durant molts anys s’ha centrat en diversos sectors com ara la il·lustració infantil, el dibuix i la pintura (m’atrau especialment la figura humana, en l’àmbit del dibuix, i el paisatge urbà, pel que fa la pintura), el disseny (tant d’escenografies com gràfic) i també la fotografia.

 

Tot m’agrada i procuro continuar fent una mica de cada cosa setmanalment.


Vaig créixer artísticament a Barcelona, estudiant i treballant al mateix temps.

Els estudis de disseny i il·lustració a l’Escola Massana els compaginava treballant a les millors editorials i agències de l’època: vaig fer joguines per a Educa, Diset, Didó i Fustot, entre d’altres! També vaig fer il·lustracions infantils i juvenils per a Cavall Fort, Editorial Salvat, Editorial Roma o Edicions Combel, i il·lustracions anatòmiques i científiques als laboratoris Solvay i Abbott.

La docència també em va arribar a atrapar i durant més de vint anys vaig ser professor de disseny i il·lustració i cap d’estudis a l’IDEP de Barcelona.

De petit sabia que volia ser un artista, i sempre vaig pensar que m’agradaria ser un dibuixant o pintor reconegut.

Ara, una vegada assolit el meu somni, intento oferir diàriament als que m’envolten una mica del meu art o compartir algun disseny que necessitin.

Estar al dia, practicant i perfeccionant l’estil, i experimentant diferents tècniques, és la manera de posar en pràctica l’experiència acumulada.

Si vols descobrir en imatges totes les meves passions artístiques, visita les diferents seccions del web i, si necessites alguna cosa que et pugui fer, no dubtis en posar-te en contacte amb mi!
 

bottom of page