top of page

Imatges de l'hostalera


Durant el passat mes de febrer, al teatre SANT VICENÇ es va poder veure una versió de l'obra de Goldoni, L'hostal de la Mirandolina, una obra que posa en escena la Mirandolina, que presumeix de ser l'hostalera més eficient i estimada de tot Florència, i el cavaller de Ripafratta, que presumeix que cap dona no l'ha pogut mai enamorar. Ella és mestressa de l'hostal i ell, l'hoste. El xoc és tan inevitable com la promesa que està en joc entre tots dos: seduir o no deixar-se seduir; aquesta és la qüestió. Aquest i altres peripècies d'una col·lecció de personatges extravagants i divertits que poblen L'hostal de la Mirandolina (des de marquesos ridículs a servents espavilats)es troben en una divertida comèdia clàssica que encara avui fa riure com tres-cents anys enrere.

I, fet la presentació de l'espectacle, em queda dir-vos que en vaig fer el disseny dels decorats, la publicitat i les fotografies que es van fer per la promoció, que us comparteixo una mica més endavant.

Va ser una tasca molt enriquidora i que va sortir molt bé gràcies a tots els tècnics, repartiment i directors!

6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page