top of page

El poble dels Pastorets


Enguany us donaré molt la llauna amb les propostes de renovació escènica dels Pastorets de la Creu Alta!

Una dels objectius del projecte Nous Pastorets és la renovació de l’escenografia i, per fer-la, hem començat a preparar una proposta que vol capgirar els tradicionals decorats de la Creu Alta. Es tracta de recrear un poble de l’època on hi hagi quatre escenes en un mateix muntatge.

Aquí teniu uns primers croquis per a valorar què es pot fer i què no.

Per altra banda, la calor d’aquests dies em serveix per inspirar-me també en una altra de les escenografies que cal repensar: l’infern!

A més de la proposta del poble, toca dissenyar els averns. La idea és fer uns volums amb cubs vermells on s´hi puguin projectar flames en moviment i del taler penjar-hi estalactites i estalagmites de cristalls de foc, evidentement produïts amb materials pintats!

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page