top of page

Recordant el Charlie


Aquest any 2015, al Teatre Sant Vicenç, s'ha pogut veure l’obra de teatre musical, Charlie i la fantástica fàbrica de xocolata.

El musical narra la història d’en Charlie Bucket: un noi que viu amb els seus pares i els quatre avis als afores d’una gran ciutat que té la fàbrica de xocolata més gran del món: la fàbrica d’en Willy Wonka. Aquest cèlebre i prestigiós xocolater, anuncia de manera excepcional, que reobrirà les portes de la seva fàbrica, després de molts anys d’estar tancada, per poder-la visitar només per un dia. No ho podrà fer-ho tothom, però, sinó només aquells que aconsegueixin un dels cincs bitllets daurats que hi ha a dins de cinc xocolatines Wonka repartides arreu del món.

Vaig estar treballant en els seus decorats, però no us n’havia passat les imatges.

Espero que us agradi veure el procés de creació dels decorats i el seu resultat!

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page