top of page

TALLARET D'HONOR, nova imatge


Enguany, l'entrega del TALLARET D'HONOR, el reconeixement que cada any l'Associació de Veïns de la Creu Alta (Sabadell) entrega a un personatge destacat, s'ha fet durant el mes de setembre, en el marc del 33è Aplec de Jonqueres, i no dins la Festa Major del barri, supesa a causa de la COVID.


Les novetats de la present edició, però, no s'acaben aquí, perquè l'Associació de Veïns ha volgut canviar el disseny del guardó que cada any s'entrega als elegits com a Tallarets d'Honor i em va encarregar de fer el nou disseny, pensant que els meus croquis urbans serien un bon emblema del guardó.

Un cop fet el disseny, l'amic Joaquim Morera el va esgrafiar i el va coure en una peça de ceràmica, que podeu veure en les imatges següents.






Com a darrera novetat, hi ha el fet que aquest 2020 s'han otorgat dos reconeixements, un a la fàbrica de creació de les arts en viu L'ESTRUCH i un altre, d'extraordinari, dirigit a "a totes les persones, professionals i voluntaris, que han actuat contra els efectes de la pandèmia per la Covid-19". La placa d'aquest darrer es col·locarà a la plaça de la Creu Alta.




32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page