top of page

A porta tancada


Com ja sabeu, m’agrada molt col·laborar en tot tipus de projectes de tipus teatral, ja sigui fent escenografies, cartells o fotografia.

Enguany, he col·laborat amb el Grup de Teatre de l’Acadèmia de Belles Arts, fent-los la imatge gràfica per a la seva obra A PORTA TANCADA, una obra que parla sobre un grup de difunts que es troben a l’infern, que és simplement una habitació tancada d’on no es pot sortir en tota l’eternitat.

Per a fer la gràfica, primer vaig fer les fotos dels actors i actrius i, després d’una passada pel Photoshop per a distorsionar una mica les imatges per a donar-los un toc psicològic, vaig muntar els diferents elements, com ara el cartell, les entrades o els programes.

Us agrada el resultat?!

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page