top of page

Treballant per a la FM Creu Alta


Després d’uns dies molt enfeinat amb una pila de projectes, torno al blog a ensenyar-vos-en alguns!

En aquesta ocasió, m’agradaria ensenyar-vos la cartelleria i les samarretes que he preparat per la Festa Major de la Creu Alta 2018. Igual que l’any passat, l’Associació de Veïns de la Creu Alta m’ha encarregat fer-ne el disseny i ho he fet amb molt de gust!

El disseny del cartella representa les principals institucions de la Creu Alta i l’estil recorda el dels meus quadres (ja en porto sis de gran format!) i per a les samarretes he fet dues il·lustracions: una més simplificada per a les samarretes infantils i un dibuix més treballat per a les talles d’adults.

Fa uns dies vàrem fer-ne la pla presentació a l’Associació i ja està tot en procés de producció!

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page