top of page

Tallaret d'honor


El passat dia 13 de maig vaig tenir el plaer de ser nomenat el XXIII Tallaret d’Honor en el marc de la Festa Major de la Creu Alta.

No m’ho hagués esperat, però n’estic molt agraït, sobretot perquè és un premi que faig extensiu a tots els que col·laboren dia a dia amb mi fent coses pel barri.

Us deixo aquí el petit discurs que vaig fer per a l’ocasió:

És un “honor” haver estat escollit Tallaret d’Honor d’enguany. Un reconeixement que, sincerament, no m’esperava. No havia pensat mai que algun dia seria jo. Encara em dura l’alegria des del dia que vaig rebre la carta. Ell vull dedicar i compartir a tots els que, d’alguna manera m’han ajudat en les tasques que he anat fet pel barri. En primer lloc a l’Associació de Veïns per haver pensat en mi, i, també agraïr-lis com a veí, tota la tasca que fan, no solament a cada Festa Major, si no en el transcurs de tot l’any per totes les activitats que organitzen. També he de tenir un reconeixement de gratitud per la gent del Teatre Sant Vicenç, junta, directors, tècnics, pares i mares que ajuden, actors/actrius i monitors i monitores del taller i de l’esplai i al mossèn, per poder fer els projectes de les obres que allà es fan. És molt agradable i fàcil treballar amb tots ells! Tinc molta sort de poder col·laborar amb aquest conjunt de persones, aportant el que sé fer: dibuixar i pintar. És molt motivant veure com les noves generacions del Taller de Teatre, i de l’esplai La Branca van pujant; pressionant, i ficant-se dins les temporades o cursos. També el jovent de Llamps i trons, organitzant i reivindicant amb força els seus projectes. És engrescador treballar per a la Creu Alta, que és un barri referent a la ciutat, sense esperar res a canvi, ja que la feina de voluntariat, segons diu el mossèn, no té preu!!! Finalment un reconeixement pels meus amics que deuen estar per aquí, A l’amic Quim que ha fet la placa de ceràmica; ell ho sabia i no m’ha dit res! I sobre tot un agraïment especial a la meva família per les intempestives hores que molt sovint faig la feina o les reunions. Sincerament estic molt agraït i, aquest Tallaret d’Honor és una motivació per seguir treballant per aquest gran barri!!! MOLTES GRÀCIES A TOTHOM I VISCA LA FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA!!!

5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page