top of page

Lalmp de rellamps... i trons!


La meva vinculació amb el barri de la Creu Alta és ben sabuda per tots els que em coneixeu: participo activament en la creació de decorats del Teatre Sant Vicenç, em conec la vista del barri gairebé de memòria (l’he dibuxada en més d’una ocasió) i en alguna ocasió he fet aquarel·les per il·lustrar la nostra Festa Major.

I parlant de festa major… Sou llamps o sou trons?!

Sapigueu que, sigueu el que sigueu, aquests dos personatges una mica gamberros i molt divertits, també són cosa meva!

Pels que no sou del barri, us passo l’enllaç del blog de la Coordinadora Jove LLamps i Trons en què explica què són els llamps i què són els trons, però us convido a què vingueu a descobrir-ho vosaltres mateixos a la propera festa major!

Ah, i feu-vos una selfie amb el vostre personatge, que fins i tot organitzem concursos a Instagram!

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page