top of page

El món d'Hèrcules


Fins a finals de març podreu veure el musical Hèrcules al Teatre Sant Vicenç.

Com ja va essent tradició, en vaig dissenyar els elements gràfics (publicitaris, pel programa de mà i samarretes pels tècnics).

Al logo de l’Hèrcules podem veure les lletres que imiten la pedra i recorden les estructures de la Grècia clàssica, i la lluminositat que aporten el cel clar i el sol de fons venen a representar la bondat del protagonista d’aquest musical que promet ser un èxit de públic.

També vaig fer els decorats tot seguint les instruccions de les directores de l’obra: l’inframón, el pou de la mort, marbres, sanefes d’estil clàssic, plaça del poble amb temple, àmfores, columnes, pedestals…

Ha estat una feina laboriosa però molt gratificant i espero que el resultat us agradi tant com a mi!

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page