top of page

Preparant l'hort urbà


Fa molt de temps que em ronda pel cap tirar endavant un projecte de quadern per a infants: L’hort urbà. Un conte conte on s’expliquen les peripècies d’una marieta, la Marie, que, farta de viure al camp, se’n va a la ciutat a buscar-se la vida. Allà intenta establir-se en un hort urbà d’uns infants i el seu avi, però s’adona que no és tan fàcil de com s’havia imaginat.

El conte, a banda d’explicar la història d’aquesta simpàtica marieta, mostra la construcció d’un hort urbà fet amb materials reciclats de casa.

Per començar amb el projecte, estic preparant tot el material necessari, per tal de poder fer créixer un bon estol de plantes en les meves particulars torretes reciclades. Però també els elements necessaris per poder donar a conèixer l’experiència a tothom que tingui una mica d’inquietud, curiositat o, simplement, ganes de passar una bona estona.

La meva idea és que L'hort urbà sigui el primer títol d’una col·lecció de quaderns anomenada “QUÈ ÉS”, que tindrà com a objectiu explicar històries al mateix temps que es transmeten coneixements.

Els altres títols que he pensat fins ara són La digestió (un conte ple de receptes sanes i fàcils), L’ull humà o La visió (que explicarà com funciona el sentit de la vista) i La llum i el color (amb experiments i pràctiques per entendre les diferents explicacions).

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page